Ekonomi

Şişecam Güneş Enerjisi Camlarını Intersolar Europe Fuarında Sergiledi

Camın tüm temel alanlarında faaliyet gösteren tek küresel şirket olan Şişecam, ileri teknoloji ürünleriyle Intersolar Europe 2023 Fuarı’nda yerini aldı. Şişecam, 14-16 Haziran 2023 tarihlerinde Münih’te düzenlenen fuarda, sergilediği güneş enerjili camlar ve pazara sunduğu güneş enerjisi yansıtma oranı yüksek Solar Mirror ürünü hakkında ziyaretçileri bilgilendirdi.

Şişecam, güneş enerjisi sektörü alanında dünyanın önde gelen fuarlarından biri olan Intersolar Europe 2023 Fuarı’na katıldı. 14-16 Haziran 2023 tarihleri ​​arasında Münih’te düzenlenen fuarda, güneş enerjisi için Sandy ve Prism desenlerinde üretilen ve fotovoltaik modüllerde kullanılan güneş enerjisi camları sergilendi. Şişecam’ın güneş enerjisi yansıtma özelliği yüksek yeni ürünü “Solar Mirror” Intersolar Fuarı’nda ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

Şişecam, güneş enerjisi camlarının yüzeylerine uyguladığı özel Anti-Reflektif kaplama ile ışık yansımalarını en aza indirirken, geçirgenlikte artış sağlar. Bu sayede güneş panellerinde performans artışı ve yüksek verim sağlanmaktadır. Ayrıca güneş paneli camının mukavemeti temperlenerek arttırılırken, güneş panelleri çevre şartlarına karşı korunmuş olur.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Elmadağ Evden Eve Nakliyat
Klima Bakımı ,Klima Tamiri ,Klima Montajı ,Yetkili Klima Servisi konusunda size en yakın , hızlı ve kusursuz müşteri hizmeti uygun fiyatla sunuyoruz.
Başa dön tuşu