Yaşam

Kendisiyle ilgili aşk iddiasını yalanlayan Dilan Çiçek Deniz’in müstehcen paylaşımına Oğuzhan Koç yanıt verdi.

Son dönemde yüzündeki değişiklikle adından söz ettiren Dilan Çiçek Deniz , geçtiğimiz haftalarda Mert Yazıcıoğlu ile ilişkilerini sonlandırmıştı. Tek bir yerde bir araya gelen Dilan Çiçek Deniz ile Oğuzhan Koç Aşk yaşamaya başladığı iddia edildi. İlişkisine ilişkin iddiayı yalanlayan Koç’u hiç tanımadığını söyleyen Deniz, şarkıcıdan gelen cevapla gecikmedi.

“OĞUZHAN KOÇ’U HİÇ BİLMİYORUM”

Instagram paylaşımıyla Oğuzhan KoçAşk yaşadığı tezini çürüten Dilan Çiçek Deniz, şu ifadeleri kullandı: “Hiç tanımadığım Oğuzhan Koç’a ‘aşıklar mı’ haberi tam bir saçmalık. Sadece 15 dakika kaldım. Aynı karede olduğum ve yan yana durduğumuzun farkına bile varmadığım birine sormadan, araştırmadan haberler, dergi Gazetecilik değil, kişilik haklarının ihlali… Birileri kuyuya taş atıyor ve maalesef bu doğrulanmamış haberlerin insanlarda yarattığı manevi zarar hesaba katılmıyor. Bu gazetecilik anlayışını değiştirmek için ne gerekiyorsa yapacağım.”

“BENİ TANIYANLARA MÜZİK SÖYLEDİĞİM BİR AKŞAM”

Dilan Çiçek Deniz’in kendisini hiç tanımadığını açıklaması Oğuzhan Koç’un cevabıyla gecikmedi. Deniz’in paylaşımından rahatsız olan Koç, son konseriyle ilgili paylaşımında “Beni tanıyanlara müzik söylediğim bir akşam” sözlerini kullandı.

bismilajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Elmadağ Evden Eve Nakliyat
Klima Bakımı ,Klima Tamiri ,Klima Montajı ,Yetkili Klima Servisi konusunda size en yakın , hızlı ve kusursuz müşteri hizmeti uygun fiyatla sunuyoruz.
Başa dön tuşu