Haber

Bulut’tan “Yeni yüzyılda geniş vatan” vurgusu

Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Uğur Bulut, Cumhuriyetin 100. yılı dolayısıyla yaptığı açıklamada, “Yeni yüzyılda geniş bir vatan”a vurgu yaptı.

Bulut, açıklamasında yeni yüzyılda geniş vatan sözcüğünü kullanarak, “Cumhuriyeti kuran iradenin 100 yıl önce büyük Türk milletine emanet ettiği devletimizin kuruluş yıldönümünü kutluyorum. Biliyoruz.” ve yeni bir yüzyıla başlayacağımız bu günlerde, atalarımızdan dün aldığımız bu ülkenin özgür ve bağımsız olduğuna inanıyorum.” “Gelecek nesillerimizi daha özgür ve bağımsız kılarak ‘Yeni yüzyıl, geniş vatan’ anlayışını her alanda inşa etmemiz gerekiyor.”

“Daha ileri noktalara ancak Cumhuriyetle ulaşabiliriz”

Bulut, yaptığı açıklamada gelin noktasından daha ileri noktalara ancak cumhuriyetin ulaşabileceğinin altını çizerek, “Cumhuriyetimiz anlamını ve gücünü milletimizin ortak iradesi ve büyük iman gücüyle yürüttüğü kurtuluş mücadelesinden almaktadır. Cumhuriyet Türkiye bu günlere kolay gelmedi.Ecdadımızın bize emanet ettiği bu kutsal topraklar uğruna binlerce şehit ve gazi verdiğimizi unutmamalıyız.Cumhuriyetimizin en değerli özelliği sahiplenilmiş olmasıdır. Herkes tarafından anlaşılmış ve benimsenmiştir. Bu, Türkiye Cumhuriyeti’nin ebedi varlığının en değerli teminatıdır. Türk Milleti, bugün geldiğimiz noktadan ancak Cumhuriyetle birlikte daha ileri ufuklara ulaşabileceğinin bilincindedir.” dedi.

“Cumhuriyetin kazanımlarına sahip çıkalım”

Bulut, cumhuriyetin kazanımlarının korunması gerektiğini belirterek, şöyle konuştu: “Bu anlamlı günde hep birlikte el ele verelim. Bölünmez bütünlüğümüze, demokrasimize, Cumhuriyetimizin bize kattığı değerlere sahip çıkalım. Neler yapıyoruz? İstediğimiz barıştır, birlik ve beraberliktir, bölünmez bütünlüğümüzün korunmasıdır. Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılını bir kez daha kutluyorum. Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e sonsuz şükran ve şükranlarımı sunuyorum. Türkiye Cumhuriyeti’ne, kahraman silah arkadaşlarına, milleti ve vatanı için canlarını seve seve feda eden şehitlerimize ve gazilerimize armağan ediyorum, rahmetle anıyorum” – SİVAS

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Elmadağ Evden Eve Nakliyat
Klima Bakımı ,Klima Tamiri ,Klima Montajı ,Yetkili Klima Servisi konusunda size en yakın , hızlı ve kusursuz müşteri hizmeti uygun fiyatla sunuyoruz.
Başa dön tuşu