Haber

TFF, F.Bahçe ve Trabzonspor’u PFDK’ya sevk etti

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Trendyol Süper Lig’in 12. haftasında oynanan maçlar sonrasında aralarında F.Bahçe ve Trabzonspor’un da bulunduğu 4 Süper Lig kulübünü Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk etti.

TFF, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edilen takımları açıkladı. Buna göre F.Bahçe, Adana Demirspor maçında ‘saha olayları’, ‘merdiven boşluklarını boş bırakmaması’ ve ‘talimatlara aykırı hareket etmesi’ nedeniyle; Aynı şekilde ev sahibi Y.Adana Demirspor da ‘çirkin ve kötü tezahürat yaptığı’, ‘seyirci kabulünü uygunsuz yaptığı’ ve ‘merdivenleri boş bırakmadığı’ gerekçesiyle PFDK’ya sevk edildi. Trabzonspor, Konyaspor maçındaki ‘talimatlara aykırı hareketi’ nedeniyle; Fatih Karagümrük maçındaki ‘çirkin ve kötü tezahürat’ nedeniyle Sivasspor’un PFDK’ya sevk edildiği açıklandı.

F.Bahçe Kulübü Teknik Direktörü Sercan Terzioğlu’na ‘talimatlara aykırı hareketi’ ve ‘sportmenliğe aykırı hareketi’ nedeniyle; Adana Demirspor Kulübü Teknik Direktörü Serkan Damla, ‘sportmenliğe aykırı davranışı’ nedeniyle disiplin cezasına çarptırıldı. – İSTANBUL

dogansehir-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Elmadağ Evden Eve Nakliyat
Klima Bakımı ,Klima Tamiri ,Klima Montajı ,Yetkili Klima Servisi konusunda size en yakın , hızlı ve kusursuz müşteri hizmeti uygun fiyatla sunuyoruz.
Başa dön tuşu