Yaşam

Oyuncu Ezra Miller’a ‘The Flash’ filmi öncesi basın kısıtlaması

DC evreninin ilk başrolü olan “The Flash”ta Barry Allen rolüyle seyirciyle buluşmaya hazırlanan Ezra Miller, filmin vizyona girmesine çok az bir süre kala basın karşısına çıkmayacak. Miller, son dönemde çok sayıda taciz ve baskın suçlamasıyla gündeme gelmişti.

NTV’ye göre 16 Haziran’da vizyona girecek olan filmin galası yapılacak. Variety’ye konuşan bir kaynak, “Ezra kendisi hakkında değil, film hakkında konuşmak istiyor” dedi.

Başka bir kaynak, filmin şimdiye kadar rastgele bir önizleme sırasında tam olarak yayınlanmayan ima edilen bir sona sahip olduğunu ve onu korumak için gizlendiğini iddia etti.

Ezra Miller, Almanya’da bir kadını taciz etmek, İzlanda’da birini boğmak ve üç küçük çocuğu ve annelerini Vermont’ta “güvenli olmayan bir ortamda” alıkoymakla suçlanarak Hawaii’de defalarca tutuklandı. Oyuncu, Vermont’ta hırsızlıktan hüküm giydi.

mecitozu-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Elmadağ Evden Eve Nakliyat
Klima Bakımı ,Klima Tamiri ,Klima Montajı ,Yetkili Klima Servisi konusunda size en yakın , hızlı ve kusursuz müşteri hizmeti uygun fiyatla sunuyoruz.
Başa dön tuşu