Haber

Menteşe Belediyespor’dan 3 Kategoride 20 Madalya

Menteşe Belediyespor hafta sonu üç bölümde çıktığı maçlardan toplam 20 madalya kazandı.

Menteşe Belediyespor, ilçede düzenlenen ve 10 ilden 32 kulüpten 580 sporcunun katıldığı Cengiz Toprak İller Ortası Karate Şampiyonası’nda 4 altın, 4 gümüş ve 7 bronz madalya kazandı. Masa tenisinde Genç Bayanlar İl Üçüncüsü, Küçük Erkekler İl İl Dördüncüsü olan sporcular takım halinde 5 madalya kazandı. Menteşe Belediyespor Futbol Takımı da U13 Ligi’nde karşılaştığı 48 Çağdaşspor’u yenerek U13 Ligi’nin şampiyonu oldu.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, rutin belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra çocuk ve gençlerin sağlıklı bireyler olarak yetişmesi için spor faaliyetlerine de büyük önem verdiklerini belirtti.

“Belediyemiz çatısı altında kurduğumuz Menteşe Belediyespor Kulübümüz bir çok farklı branşta katıldığı turnuvalarda bizleri gururlandırıyor. Voleyboldaki başarılarımızın ardından karate, masa tenisi ve futbol liglerindeki başarılarımız, aldığımız madalya ve kupalar. hem bizleri hem de ailelerini memnun etti.” Tüm sporcularımıza ve antrenörlerimize teşekkür ediyorum. Anne babalarını da tebrik ediyorum. Çocuk ve gençlerimizin eğitimlerinin yanı sıra sağlıklı bireyler olarak yetişmeleri için spora destek ve teşvik etmeye devam edeceğiz.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Elmadağ Evden Eve Nakliyat
Klima Bakımı ,Klima Tamiri ,Klima Montajı ,Yetkili Klima Servisi konusunda size en yakın , hızlı ve kusursuz müşteri hizmeti uygun fiyatla sunuyoruz.
Başa dön tuşu