Haber

Manisalı sporcu podyumdan inmiyor

MANİSA (İGFA) – Manisa Büyükşehir Belediyespor’un şampiyon sporcusu Ahmet Bayram, Adana’da düzenlenen yarışta yine şampiyonluktan vazgeçmedi. Manisa Büyükşehir Belediyespor’un adını sık sık duyuran Ahmet Bayram, Adana’da düzenlenen müsabakada ter dökerek şampiyon oldu.

Bu yıl 19.’su düzenlenen Ülkeler Arası Adana Yarı Maratonu’nda yarışan Ahmet Bayram, 21 kilometrelik etabı 1 saat 17 dakikada bitirerek genel klasmanda 29. olurken, 149 sporcu arasından kendi yaş grubunun şampiyonu oldu.

Manisa Büyükşehir Belediyespor arması altında elde ettiği başarıya bir yenisini daha ekleyen Bayram, kendisine verilen destekten dolayı Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulüp Lideri Bora Çaylan ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti. Ahmet Bayram, Manisa Büyükşehir Belediyespor’u başarılı bir formda temsil etmek için çalışmaya devam edeceğini belirtti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Elmadağ Evden Eve Nakliyat
Klima Bakımı ,Klima Tamiri ,Klima Montajı ,Yetkili Klima Servisi konusunda size en yakın , hızlı ve kusursuz müşteri hizmeti uygun fiyatla sunuyoruz.
Başa dön tuşu